YOGA WORKSHOP

Gå ind på ONLINE BOOKING og se datoer, priser mm. for kurser i nærmeste fremtid.

 

Yoga workshop afholdes løbende:

 

Programmet begynder med en 2 timers yoga praksis efterfulgt af kort pause. Derefter er der undervisning i Yoga Mudra (kraftfulde yogiske håndstillinger) og meditation. Til afslutning er der en vidunderlig dybdeafspænding. Der lægges op til og gives mulighed for fordybelse og forandring. Du kan samtidig også se det som en chance for at give dig selv tid, opmærksomhed og selvforkælelse.Det er både en mulighed for dem som har travlt i hverdagene og som ellers ikke har tid til at praktisere, samtidig en gave for dig som praktiserer regelmæssigt. Alle er velkommen (begyndere og øvede).
Underviser: Daviid

 

Meditations workshop afholdes løbende:

 

Denne workshop henvender sig til alle som ønsker at lære at stresse af, finde indre ro og skabe et øget energi overskud.

Du vil lære klassisk meditation som bl.a. vil indholde siddestilling (på stol eller gulv), formål, åndedræt og nærværd. Alle er velkommen (begyndere og øvede).

Undervisning foregår på Bispebjerg Park Allé 17, 5 minutters gang fra Emdrup station og en sidevej til Tuborgvej. Masser af parkeringsplads!

HUSK AT PARKER HENSYSFULDT 
(ikke foran indkørsel og ikke oppe på kantsten)