YOGA

Fusions yoga er en sammensmeltning af forskellige yogastilarter (anusara yoga, Siddha Yoga, N.U. yoga mm.) I fusions yoga støtter små visdomshistorier, poesi, smuk musik, mudras og stilhed op om din yogapraksis.

Timerne begyndes med at skabe en individuel intention for dagens praksis. Fremkaldelsen af intentionen efterfølges af en kort meditation. Efter meditationen følger opvarmningsøvelser og stående stillinger hvor der arbejdes med alignment. I midten af timen glider undervisningen over i en mere indadvendt og meditativ stemning med et klassisk hatha yoga program med åndedrætsøvelser mellem stillingerne. Undervisningen afsluttes altid med den yogiske dybdeafspænding savasana (hvilestilling).

I timerne bruges tid på alignment (optimal kropsholdning) i de forskellige asanas (stillinger), og fokus ligger altid på at udføre praksisen fra hjertet.

Daviid underviser i fusions yoga i en fredfyldt villa på Bispebjerg Park Allé nr. 17, hvor han også bor og har sin praksis. Undervisningen foregår i en æstetisk og smuk yogasal med udsigt til have og voliere.

For undervisningstidspunkter, særarrangementer og priser, gå ind på online booking (øverste højre hjørne af hjemmesiden).