MEDITATION

 

Meditation er en enkel og kraftfuld metode til at vende opmærksomheden indad. Når du vender opmærksomheden mod dit eget hjerte, sker der først en fysisk afspænding af hele kroppen og nervesystemet, dernæst en afspænding af psyken, for så at få direkte adgang til dine indre ressourcer.

Meditation kan bruges med forskellige mål for øje. Det kan være for at stresse af, finde ro i dagligdagen, healing, indsigt og ultimativt kan det blive redskabet til at realisere dit eget selv. Uanset hvad formålet er, så får du gennem meditation større overskud og klarhed i dagligdagen og en dybere forståelse for andre mennesker og deres virkelighed.

I enetime meditationsundervisningen lærer du siddestilling (på gulv eller stol), afklaring af dit eget formål med meditationen, opmærksomhed på åndedræt samt metoder til at vende sindet indad.

Pris for 1.5 time = 750 kr.

Gå til ONLINE BOOKING (hvid knap, øverst til højre på hjemmesiden og tjek skema og book) 

Undervisningen foregår på Bispebjerg Park Allé 17, 5 minutters gang fra Emdrup station og en sidevej til Tuborgvej. Masser af parkeringsplads!

HUSK AT PARKER HENSYSFULDT 
(ikke foran indkørsel og ikke oppe på kantsten)

Gå ind ad havelågen og følg den lille sti til venstre mod garagen, hen ad gangen mellem garagen og huset og ned ad kældertrappen. Her finder du omklædningsrum, hvor du kan gøre dig parat til undervisningen eller enetimen.