HEALING

Reiki healing er en holistisk metode til healing af krop, sind og ånd gennem frigørelse af den universelle livsenergi. Reikis rødder går tilbage til naturhelbredelsens ældste oprindelse. De teknikker der i dag bruges er blevet genopdaget i nyere tid og er nu blevet en alment anerkendt healingmetode.

Reiki er healende energi i ordets sandeste betydning og den fører til større individuel harmoni og overensstemmelse med universets grundlæggende kræfter.

Ved hjælp af specifikke fremgangsmåder kan alle lære at vække og aktivere denne universelle livsenergi, således at helbredende og harmoniserende energier strømmer gennem hænderne.

Pris for 1 time = 600 kr.

Gå til ONLINE BOOKING (hvid knap, øverst til højre på hjemmesiden og tjek skema og book) 

Healing foregår i Daviids praksis på Bispebjerg Park Allé 17 - fem minutters gang fra Emdrup Station og en sidevej til Tuborgvej. Masser af parkeringsplads!

HUSK AT PARKER HENSYSFULDT 
(ikke foran indkørsel og ikke oppe på kantsten)


Gå ind ad havelågen og følg den lille sti til venstre mod garagen, hen ad gangen mellem garagen og huset og ned ad kældertrappen. Her finder du omklædningsrum, hvor du kan gøre dig parat til undervisningen eller enetimen.