AFSPÆNDING

Mange mennesker går rundt med diffuse gener og forskellige symptomer, som tensions-hovedpine eller migræne, ryg gener, stress og søvnproblemer.

Alle spændinger har en årsag, som du måske er dig bevidst eller måske har fortrængt. Den holistiske afspænding hjælper dig med at afdække fortrængninger, som kommer til udtryk i kropsfunktionen. Det foregår i et tempo, hvor du hele tiden er med og hvor behandlingen aldrig er grænseoverskridende.

Holistisk afspænding er en proces, hvor det at opleve og give udtryk for forbedringer og begrænsninger - i de fleste tilfælde vil styrke din selvfølelse. I den holistiske afspændingsbehandling stilles en diagnose på din kropsfunktion baseret på den anatomiske/fysiologiske og psykologiske viden om kroppen.

Daviid arbejder bl.a. med børn, gravide og giver efterfødselsbehandling.

Pris for 1 time = 600 kr.

Gå til ONLINE BOOKING (hvid knap, øverst til højre på hjemmesiden og tjek skema og book) 

Den holistiske afspænding foregår i Daviids praksis på Bispebjerg Park Allé 17 - fem minutters gang fra Emdrup Station og en sidevej til Tuborgvej. Masser af parkeringsplads!

HUSK AT PARKER HENSYSFULDT 
(ikke foran indkørsel og ikke oppe på kantsten)


Gå ind ad havelågen og følg den lille sti til venstre mod garagen, hen ad gangen mellem garagen og huset og ned ad kældertrappen. Her finder du omklædningsrum, hvor du kan gøre dig parat til undervisningen eller enetimen.